Derularea Comenzii

Plasarea comenzii se va face prin email (trimis la office@topdefender.ro) sau direct de pe site, dupa care veti primi un mesaj ce va va confirma inregistrarea comenzii dumneavoastra in sistem. Pentru o buna desfasurare a procesului, va rugam sa verificati disponibilitatea produsului inainte de a plasa comanda. Acest lucru se poate realiza in pagina de prezentare a produsului sau atunci cand introduceti in cos un produs. 

Preluarea comenzilor se face in fiecare zi lucratoare (cu exceptia sarbatorilor legale). In cazul in care comenzile au fost plasate in afara programului, preluarea lor se va efectua in ziua urmatoare sau in prima zi lucratoare de dupa plasarea comenzii.

Pentru confirmarea comenzii veti fi contactat de un reprezentant al www.topdefender.ro care va va informa cu privire la disponibilitatea produselor.

Imediat dupa confirmarea telefonica a comenzii, produsele dumneavoastra vor intra in procesul de livrare.

Modalitati de livrare

Firma noastra efectueaza livrarile atat prin intermediul retelei proprii (mun. Suceava si localitatile limitrofe), cat si printr-o firma de curierat rapid. 

Dumneavoastra puteti alege locatia livrarii: la birou, acasa sau la o alta adresa, fara costuri suplimentare. In momentul livrarii, avem rugamintea sa verificati integritatea ambalajului si prezenta facturii fiscale si a ceritificatului de calitate si garatie.

Livrarea produselor

Livrarea produselor se va face in ambalajul original al producatorului. In unele cazuri, pentru o protectie suplimentara a produselor, firma noastra va adauga un ambalaj suplimentar.

Costuri de Livrare

Valoarea totala a produselor va va fi mentionata de catre un operator www.topdefender.ro odata cu confirmarea comenzii. Alaturi de ea, pe factura, va exista si taxa de transport, mentionata separat fata de valoarea produselor comandate. In cazul in care decideti sa ridicati produsele direct de la sediul nostru, nu se mai aplica taxa de transport. Livrarile in mun. Suceava sunt gratuite.

Conditii Speciale

In situatiile in care livrarea produselor comandate de dumneavoastra va fi intarziata din cauza unor factori independenti de vointa noastra(conditii meteorologice nefavorabile sau blocaje rutiere), un reprezentant de vanzari va va contacta si va va comunica noua data a livrarii.

CONDITII DE UTILIZARE

Compania care administreaza site-ulwww.topdefender.ro este SC TOP DEFENDER SRL., inregistrata la Registrul Comertului cu nrJ33/467/2012si are Codul Unic de Inregistrare: RO30329642.

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor urmatoare:

Continutul site-ului este proprietatea exclusiva a S.C. TOP DEFENDER  S.R.L., fiind aparat de Legea dreptului de autor si de legile privind proprietatea intelectuala. Folosirea fara acordul scris al S.C. TOP DEFENDER S.R.L. a oricaror elemente ce alcatuiesc site-ul se pedepseste conform legilor in vigoare.

ACCESUL LA INFORMATIILE DE PE SITE

S.C. TOP DEFENDER  S.R.L. garanteaza tuturor utilizatorilor acces in interes personalpe site-ul wwwtopdefender.ro si nu le confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor S.C. TOP DEFENDER  S.R.L. fara acordul prealabil scris al acesteia. 

Limitarea raspunderii pentru produse si servicii

Produsele oferite de firma noastra sunt spre vanzare in limita stocului disponibil si in forma in care vin de la producator. Cumpararea produselor se face numai dupa ce utilizatorii au inteles destinatia si scopul acestora, pe proprie raspundere.

Imaginile prezentate pe site au titlu informativ, motiv pentru care produsele livrate pot sa difere usor (nuanta, culoare, aspect, accesorii, etc) de produsele publicate. www.topdefender.roisi rezerva dreptul de a modifica specificatiile tehnice ale produselor fara o notificare prealabila. 

Cu privire la preturi, caracteristici, imagini si alte eventuale greseli de tipar sau de afisare, www.topdefender.ro nu isi asuma responsabilitatea. In cazul in care unele caracteristici ale produselor sau pretul acestora au fost introduse sau afisate gresit, iar livrarea lor nu a fost finalizata, compania noastra isi aloca dreptul de a anula comanda plasata si de a anunta clientul in cel mai scurt timp cu privire la eroarea aparuta in sistem.

Toate produsele sunt insotite de certificatul de garantie original emis de importator sau furnizor, de aceea www.protectstore.ro nu raspunde de eventualele defectiuni ale produselor. Intreaga responsabilitate cu privire la repararea/inlocuirea lor revine in sarcina furnizorilor.

Limitarea responsabilitatii pentru link-uri catre alte site-uri, server, browser 

Avand in vedere ca site-ul www.topdefender.ro este gazduit de serverele unei terte societati, SCTop Defender SRL nu este responsabila pentru eventualele erori aparute pe site, indiferent de motivele aparitiei lor. www.topdefender.ro nu poate garanta ca acest site sau emailurile trimise de www.topdefender.ro sunt lipsite de virusi sau alte componente daunatoare pentru PC.

De asemenea, SC Top Defender SRL nu este raspunzatoare de continutul site-urilor ce pot fi accesate prin intermediul site ului nostru, www.topdefender.ro.

PROMOTII

In situatia promotiilor de orice fel, SC Top Defender SRL stabileste regulamentul promotiilor si il face cunoscut eventualilor participanti prin intermeniul site-ului www.topdefender.ro. Promotiile se aplica doar comenzilor care indeplinesc intocmai regulile afisate pe site si care sunt plasate in perioada desfasurarii promotiei. www.topdefender.ro nu garanteaza disponibilitatea pe stoc a produselor ce intra in promotie, o poate intrerupe sau anula in orice moment, fara notificari prealabile.

Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul www.topdefender.ro si orice incercare de frauda va fi raportata autoritarilor competente.

RETURUL PRODUSELOR COMANDATE

In cazul in care clientul doreste sa returneze produsul achizitionat, returul se poate efectua in termen de 10 zile lucratoare de la livrarea lui. Clientul beneficiaza de aceasta optiune numai daca produsul nu a fost folosit si daca este returnat in ambalajul original, impreuna cu toate accesoriile aferente. In aceasta situatie, costul de retur si curier pentru produsul returnat este suportat exclusiv de catre client.

Firma S.C. TOP DEFENDER S.R.L isi rezerva dreptul de a nu primi retur consumabilele sanitare ( masti de protectie ) , aceasta fiinda o masura luata pentru a proteja clientii si angajatii impotriva raspandirii virusului COVID-19

CONFIDENTIALITATE

Securitatea Datelor Personale

Datele personale vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui site. Ne obligam sa nu facem publice sau sa nu vindem bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale utilizatorilor acestui site.

Inregistrarea ca membru, parola si comportamentul ca membru
Prin inregistrarea ca membru veti fi solicitat sa va alegeti un nume de utilizator (adresa de e-mail) si o parola. Sunteti responsabil(a) de pastrarea in siguranta a parolei de acces ca membru al acestui site, orice activitate desfasurata sub numele dvs. de utilizator fiind integral in responsabilitatea dvs.
Sunteti de acord sa ne instiintati imediat despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizata sub numele dvs. de utilizator.
Sunteti pe deplin in cunostinta de cauza ca orice informatie, date, text, fotografii, grafica etc continute in acest site sunt responsabilitatea acelei persoane/entitati care le adauga. In aceste conditii nu putem sub nici o forma, direct sau indirect, fi facuti responsabili pentru continut.

SC TOP DEFENDER SRL, având sediul social în localitatea Suceava, Calea Burdujeni nr. 22, jud. Suceava, înregistrata la Registrul Comertului de pe lânga Tribunalul Suceava sub nr. J33/467/2012, având CUI RO30329642, este operator de date cu caracter personal. Datele cu caracter personal vor fi colectate si prelucrate de catre TOP DEFENDER SRL numai în masura permisa prin Regulamentul General (UE) 679/2016 privind protectia persoanelor fizice în ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date, numit în continuare GDPR.

Termeni în întelesul Regulamentului General (UE) 679/2016:

date cu caracter personal” înseamna orice informatii privind o persoana fizica identificata sau identificabila („persoana vizata”); o persoana fizica identificabila este o persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, în special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un numar de identificare, date de localizare, un identificator online sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identitatii sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale; 

prelucrare” înseamna orice operatiune sau set de operatiuni efectuate asupra datelor cu caracter personal sau asupra seturilor de date cu caracter personal, cu sau fara utilizarea de mijloace automatizate, cum ar fi colectarea, înregistrarea, organizarea, structurarea, stocarea, adaptarea sau modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, divulgarea prin transmitere, diseminarea sau punerea la dispozitie în orice alt mod, alinierea sau combinarea, restrictionarea, stergerea sau distrugerea;

restrictionarea prelucrarii” înseamna marcarea datelor cu caracter personal stocate cu scopul de a limita prelucrarea viitoare a acestora;

operator” înseamna persoana fizica sau juridica, autoritatea publica, agentia sau alt organism care, singur sau împreuna cu altele, stabileste scopurile si mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal; atunci când scopurile si mijloacele prelucrarii sunt stabilite prin dreptul Uniunii sau dreptul intern, operatorul sau criteriile specifice pentru desemnarea acestuia pot fi prevazute în dreptul Uniunii sau în dreptul intern;

persoana împuternicita de operator ” înseamna persoana fizica sau juridica, autoritatea publica, agentia sau alt organism care prelucreaza datele cu caracter personal în numele operatorului;

parte terta” înseamna o persoana fizica sau juridica, autoritate publica, agentie sau organism altul decât persoana vizata, operatorul, persoana împuternicita de operator si persoanele care, sub directa autoritate a operatorului sau a persoanei împuternicite de operator, sunt autorizate sa prelucreze date cu caracter personal;

consimtamânt” al persoanei vizate înseamna orice manifestare de vointa libera, specifica, informata si lipsita de ambiguitate a persoanei vizate prin care aceasta accepta, printr-o declaratie sau printr-o actiune fara echivoc, ca datele cu caracter personal care o privesc sa fie prelucrate.

TOP DEFENDER SRL prelucreaza datele personale colectate exclusiv în temeiul si cu scopul livrarii produselor comandate si pentru asigurarea comunicarii cu beneficiarul produselor comandate. Firmele de curierat cu care TOP DEFENDER SRL are semnate contracte de colaborare vor primi datele dvs personale pentru a putea efectua livrarea produselor.

Prin citirea prezentei Politici de protectia datelor cu caracter personal ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de GDPR, respectiv:

- dreptul la transparenta informatiilor, a comunicarilor si a modalitatilor de exercitare a drepturilor dvs.,
- dreptul la informare si acces la datele dvs. cu caracter personal,
- dreptul la rectificare si dreptul la stergerea datelor,
- dreptul la restrictionarea prelucrarii,
- dreptul la portabilitatea datelor,
- dreptul la opozitie si de a nu fi supus unui procesul decizional individual automatizat,
- dreptul de a va adresa Autoritatii de Supraveghere (ANSPDCP) în caz de încalcare a drepturilor dvs. garantate de legislatia privind protectia datelor cu caracter personal. 

Pentru exercitarea drepturilor mai sus mentionate sau pentru orice întrebare legata de modul în care datele dumneavoastra sunt utilizate ori daca unele dintre datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata catre TOP DEFENDER SRL, Suceava, Calea Burdujeni nr 22, în atentia responsabilului cu protectia datelor – sau la adresa de mail office@topdefender.ro.

În cerere, va rugam sa mentionati daca doriti ca informatiile sa fie comunicate la o anumita adresa (postala sau e-mail) sau printr-un serviciu de curierat care sa asigure ca veti primi personal informatiile. Va rugam sa tineti cont ca, înainte de a da curs oricarei astfel de cereri, ne rezervam dreptul de a va verifica identitatea, pentru a ne asigura ca solicitarea provine chiar din partea dumneavoastra. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei pentru orice încalcare a drepturilor dumneavoastra privind prelucrarea datelor cu caracter personal. Informatiile pe care ni le furnizati vor fi utilizate si stocate doar în scopul pentru care le-ati furnizat, pentru a administra, a sprijini si a evalua serviciile noastre, inclusiv pentru a preîntâmpina încalcarea securitatii sistemelor si pentru respectarea legii si a termenilor nostri contractuali.

În acest sens, TOP DEFENDER SRL va stoca datele dvs. în conformitate cu Politica de Confidentialitate a Datelor care reglementeaza termene-limita prestabilite si bine documentate pentru diferite categorii de date cu caracter personal, în functie de specificul operatiunilor pentru care sunt necesare.

Mai mult, TOP DEFENDER SRL se asigura ca datele cu caracter personal sunt adecvate, relevante si limitate la ceea ce este necesar pentru scopurile în care sunt prelucrate si de asemenea, se asigura ca perioada pentru care datele cu caracter personal sunt stocate este limitata, iar la împlinirea termenelor limita, datele personale nu vor mai fi prelucrate în aceste scopuri.

TOP DEFENDER SRL NU VA FURNIZA datele dumneavoastra cu caracter personal ALTOR COMPANII.

De asemenea TOP DEFENDER nu va fi responsabil de ce se intampla cu datele colectate de Google prin Google Analytics sau Facebook prin Facebook Pixel, datele colectate de acestia sunt sub Termenii si conditiile transmise de acestia.


Sesizari
În cazul în care considera?i ca drepturile nu v-au fost respectate sau ca folosim datele dvs. personale în mod abuziv, aveti dreptul sa depuneti o plângere la autoritatea de supraveghere cu privire la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal. În România, datele de contact ale autoritatii de supraveghere pentru protectia datelor sunt urmatoarele:

Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal
B-dul G-ral Gheorghe Magheru nr. 28-30, Sector 1, cod postal 010336, Bucuresti
Telefon: +4 0318 059 211 sau +4 0318 059 212
E-mail: anspdcp@dataprotection.ro
Website: www.dataprotection.ro

Fara a va afecta dreptul dvs de a contacta în orice moment autoritatea de supraveghere, va rugam sa ne contactati în prealabil si va promitem ca vom depune toate eforturile necesare pentru a rezolva orice problema pe cale amiabila.

Administrator,
DANIEL AXINTE
Data: 26.05.2018

GARANTIE

Fiecare produs are mentionata perioada de garantie in pagina de prezentare a acestuia. In cazul in care doriti sa trimiteti un produs care face obiectul garantiei in utilizare, clientul achita contravaloarea transportului. Achitarea returului cade in sarcina www.topdefender.ro. Inainte de trimiterea produsului in garantie,va rugam sa ne contactati la adresa de email office@topdefender.ro.

contact

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la Termenii si conditiile inpuse, ne puteți contacta la adresa de email  office@topdefender.ro sau vanzari@topdefender.ro sau telefonic la numarul 0731.642.600 sau 0724.326.502

Product added to wishlist
Product added to compare.

iqitcookielaw - module, put here your own cookie law text