Politica de confidentialitate

Respectarea vieții dumneavoastră private este unul dintre angajamentele noastre fundamentale și, de aceea, acordăm cea mai mare atenție prelucrării datelor dumneavoastră cu caracter personal, în conformitate cu legislația aplicabilă.

S.C. Top Defender S.R.L., având sediul în CAL. BURDUJENI, NR.22, BL.149, SC.A, ET.7, AP.28, Suceava, Suceava, cod de identificare fiscală 30329642, înregistrată la Oficiul Registrului Comerțului sub nr. J33/467/2012 ("S.C. Top Defender S.R.L.", "noi") prelucrează, în calitate de operator, datele dumneavoastră cu caracter personal („Date cu Caracter Personal”). Scopul acestei note de informare („Politică”) este să detalieze modul în care S.C. Top Defender S.R.L. prelucrează Datele dumneavoastră cu Caracter Personal.

1.      DATELE CU CARACTER PERSONAL PRELUCRATE, SCOPURILE DE PRELUCRĂRE ȘI TEMEIURILE DE PRELUCRARE

A.     Contactarea clienților online

a.      Contactarea clientului online

Date cu caracter personal prelucrate: nume, prenume, adresă de e-mail, număr de telefon.

Scopul prelucrării

Temeiul legal

Contactarea clientului online în legătură cu oferta solicitată sau în legătură cu soluționarea problemei indicate

Executarea unui contract la care persoana vizată este parte sau pentru a face demersuri la cererea persoanei vizate înainte de încheierea unui contract (art. 6, alin. 1, lit. b din RGPD)

Comandarea și livrarea produselor

a.      Efectuarea plății

Date cu caracter personal prelucrate: nume, prenume, suma de plată, detalii ale cardului bancar.

Scopul prelucrării

Temeiul legal

Efectuarea plății produselor cumpărate

Executarea unui contract la care persoana vizată este parte sau pentru a face demersuri la cererea persoanei vizate înainte de încheierea unui contract (art. 6, alin. 1, lit. b din RGPD)

Livrarea comenzii

Date cu caracter personal prelucrate: nume, prenume, produsele cumpărate, adresă de livrare, număr de telefon, orice informații suplimentare furnizate de client.

Scopul prelucrării

Temeiul legal

Livrarea comenzii plasate

Executarea unui contract la care persoana vizată este parte sau pentru a face demersuri la cererea persoanei vizate înainte de încheierea unui contract (art. 6, alin. 1, lit. b din RGPD)

c.       Plasarea comenzii

Date cu caracter personal prelucrate: nume, prenume, produsele cumpărate, adresa de livrare, număr de telefon, adresă de e-mail, orice informații suplimentare furnizate de client.

Scopul prelucrării

Temeiul legal

Finalizarea și plasarea comenzii

Executarea unui contract la care persoana vizată este parte sau pentru a face demersuri la cererea persoanei vizate înainte de încheierea unui contract (art. 6, alin. 1, lit. b din RGPD)

 d.      Adăugarea în coșul de cumpărături

Date cu caracter personal prelucrate: nume, prenume, produsul adăugat.

Scopul prelucrării

Temeiul legal

Adăugarea produsului în coșul de cumpărături

Executarea unui contract la care persoana vizată este parte sau pentru a face demersuri la cererea persoanei vizate înainte de încheierea unui contract (art. 6, alin. 1, lit. b din RGPD)

Emiterea facturii

Date cu caracter personal prelucrate: nume, prenume, adresă de domiciliu, produsele cumpărate, suma de plată.

Scopul prelucrării

Temeiul legal

Emiterea facturii aferente produselor cumpărate

Îndeplinirea unei obligații legale a Companiei (art. 6, alin. 1, lit. c din RGPD)

Detalii: îndeplinirea obligațiilor fiscale

Contul de utilizator

a.      Crearea contului de utilizator

Date cu caracter personal prelucrate: nume, prenume, adresă de e-mail.

Scopul prelucrării

Temeiul legal

Crearea contului de utilizator al clientului

Executarea unui contract la care persoana vizată este parte sau pentru a face demersuri la cererea persoanei vizate înainte de încheierea unui contract (art. 6, alin. 1, lit. b din RGPD)

 b.      Completarea profilului de utilizator

Date cu caracter personal prelucrate: imagine.

Scopul prelucrării

Temeiul legal

Completarea profilului de utilizator al clientului

Consimțământul persoanei vizate (art. 6, alin. 1, lit. a din RGPD)

 Istoricul de comenzi

Date cu caracter personal prelucrate: nume, prenume, dată comandă, produse comandate, sumă de plată.

Scopul prelucrării

Temeiul legal

Afișarea istoricului de comenzi

Executarea unui contract la care persoana vizată este parte sau pentru a face demersuri la cererea persoanei vizate înainte de încheierea unui contract (art. 6, alin. 1, lit. b din RGPD)

 D.     Marketing (Newsletter, promoții, oferte)

a.      Mesaje comerciale

Date cu caracter personal prelucrate: nume, prenume, număr de telefon, adresă de e-mail.

Scopul prelucrării

Temeiul legal

Trimiterea de mesaje comerciale în scopul promovării serviciilor companiei

Consimțământul persoanei vizate (art. 6, alin. 1, lit. a din RGPD)

 E.      Opinia clienților (feedback)

a.      Opinia clienților (feedback)

Date cu caracter personal prelucrate: nume, prenume, adresă de e-mail, alte informații menționate de client.

Scopul prelucrării

Temeiul legal

Solicitarea și analizarea opiniilor clienților în scopul îmbunătățirii serviciilor

Consimțământul persoanei vizate (art. 6, alin. 1, lit. a din RGPD)

F.      Soluționarea disputelor

a.      Probleme litigioase

Date cu caracter personal prelucrate: nume, prenume, adresă de domiciliu.

Scopul prelucrării

Temeiul legal

Apărarea drepturilor și intereselor legitime și susținerea oricăror cereri în fața organelor judiciare sau a oricăror altor autorități publice

Interesul legitim al Companiei (art. 6, alin. 1, lit. f din RGPD)

Detalii: interesul legitim al companiei de a apăra drepturile sau interesele legitime ori de a susține pretențiile rezultate sau aflate în strânsă legătură cu încheierea sau executarea contractului sau în vederea exercitării dreptului la apărare în ipoteza inițierii unor proceduri litigioase împotriva companiei

2.      FURNIZAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Puteți refuza să furnizați anumite Date cu Caracter Personal dar, într-un astfel de caz, este posibil să nu puteți beneficia de anumite servicii specifice raportului descris în această Politică.

3.      DESPRE TEMEIURILE LEGALE

Temeiul legal de prelucrare diferă în funcție de situația concretă și de Datele cu Caracter Personal prelucrate.

În situațiile în care vom prelucra Datele dumneavoastră cu Caracter Personal în temeiul consimțământului, vom solicita consimțământul dumneavoastră liber, informat, specific și neechivoc pentru respectiva prelucrare. Prin exprimarea consimțământului dumneavoastră, veți fi de acord că putem colecta, folosi, dezvălui, prelucra și transfera Datele cu Caracter Personal, în conformitate cu această Politică.

4.      SURSA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Sursa Datelor cu Caracter Personal este: clientul online.

5.      PRELUCRAREA AUTOMATĂ A DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Datele dumneavoastră cu Caracter Personal nu vor fi prelucrate în vederea generării unor decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automată care ar urma să producă efecte juridice asupra dumneavoastră sau să vă afecteze într-o măsură semnificativă, în sensul celor prevăzute de art. 22 alin. (1) din RGPD. 

6.      DURATA DE PRELUCRARE

Durata de prelucrare a Datelor cu Caracter Personal diferă în funcție de operațiunea specifică de prelucrare:

Operațiunea

Durata

Contactarea clientului online

durata necesară soluționării cererii

 

Efectuarea plății

până la finalizarea plății

 

Livrarea comenzii

1 an

 

Plasarea comenzii

3 ani

 

Adăugarea în coșul de cumpărături

pâna la finalizarea comenzii sau până la momentul ștergerii produselor din coș

 

Emiterea facturii

10 ani

 

Crearea contului de utilizator

durata existenței contului

 

Completarea profilului de utilizator

durata existenței contului

 

Istoricul de comenzi

durata existenței contului

 

Mesaje comerciale

până la momentul retragerii consimțământului

 

Opinia clienților (feedback)

durata necesară analizei opiniei

 

Probleme litigioase

durata necesară soluționării disputei

 

În anumite circumstanțe, este posibil să păstrăm Datele cu Caracter Personal pentru perioade mai lungi de timp pentru a avea o evidență exactă a raporturilor dumneavoastră cu noi în cazul oricăror plângeri ori dacă credem în mod rezonabil că există o perspectivă de litigiu.

Site-url nostru web utilizează aşa numite plugin-uri de la operatorii de reţele de socializare: facebook, google+ şi canal youtube în scopul de a face legătura între pagina web şi reţelele de socializare unde are deschis compania cont.

Google Analytics/ Google Adwords

Pagina noastră web este interconectată cu serviciile de analiză Google Adwords şi Google Analytics furnizate de Google Inc. în scopul obţinerii unor date statistice privind activitatea vizitatorilor site-lui, respectiv în scopul îmbunătăţirii vizibilităţii site-lui în mediul online.

În acest context adresa Dvs. IP anonimizată (scurtată) va ajunge pe un server Google din SUA, unde Google va utiliza această informaţie în numele Napochim Imobiliare (Scala Center) în vederea generării unor rapoarte statistice privind modul în care utilizaţi site-ul nostru.

Adresa de IP transmisă de browserul Dvs. nu va fi asociată cu alte informaţii cu caracter personal deţinute de către Google şi astfel Dvs. nu veţi putea fi identificat personal prin intermediul adresei IP. Dacă nu suneţi de acord ca browserul Dvs. să comunice această informaţie la Google puteţi seta browserul astfel încât să refuze utilizarea cookie-urilor, sau aveţi opţiunea să descărcaţi şi să instalaţi resursa gratuită, addon-ul Google Analytics Opt-out Browser. Menţionăm faptul că aceste setări se vor răsfrânge asupra tuturor paginilor web accesate din browser-ul Dvs., nu doar asupra site-lui nostru.

Mai multe informaţii referitoare la serviciile Google Analyitics şi Google Adwords găsiţi aici: https://www.google.com/analytics/terms/us.html şi aici: https://support.google.com/adwordspolicy/answer/54818?hl=en

Facebook Pixel este folosit pe site-ul nostru topdefender.ro, un instrument oferit de Facebook Inc, 1 Hacker Way, Menlo Park, CA 94025, USA, sau, dacă sunteţi rezident în UE, de Facebook Ireland Ltd, 4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbour, Dublin 2, Ireland („Facebook”), pentru a analiza, optimiza şi opera din punct de vedere economic website-ul. Facebook foloseşte, de asemenea, Facebook Pixel pentru a identifica vizitatorii website-ului nostru drept public ţintă pentru anunţurile Facebook. Folosim aşadar Facebook Pixel pentru a afişa anunţurile Facebook pe care le publicăm doar pentru utilizatorii Facebook care şi-au arătat interesul faţă de website-ul nostru.

Acest lucru înseamnă că folosim Facebook Pixel pentru a ne asigura că reclamele noastre de pe Facebook se potrivesc interesului potenţial al utilizatorilor şi nu sunt o pacoste pentru aceştia. De asemenea, putem folosi Facebook Pixel pentru a urmări eficienţa reclamelor Facebook în scopuri de cercetare statistică şi de piaţă, analizând dacă utilizatorii au fost direcţionaţi către website-ul nostru după ce au făcut clic pe un anunţ Facebook (fenomen cunoscut sub numele de „conversie” sau „interacţiune utilizator”).

Dacă ar fi redirecţionaţi, prelucrarea se întemeiază în mod legal pe Art. 6, alin. 1, par. 1, lit. a) al DSGVO. Facebook Pixel este direct folosit de Facebook atunci când vizitaţi website-ul nostru şi poate plasa un modul cookie pe dispozitivul dvs. Dacă vă autentificaţi apoi pe Facebook sau vizitaţi Facebook cât timp sunteţi autentificaţi, vizita dvs. pe website-ul nostru va fi înregistrată în profilul dvs. Informaţiile pe care le colectăm despre dvs. sunt anonime pentru noi aşa că nu ne oferă nicio informaţie despre identitatea utilizatorilor noştri. Cu toate acestea, Facebook stochează şi procesează datele astfel încât o conexiune la profilul de utilizator relevant este posibilă. Acest lucru înseamnă că profilele de utilizator pot fi create din datele prelucrate. Facebook prelucrează datele în conformitate cu Politica de Confidenţialitate a Facebook. Pentru mai multe informaţii despre cum funcţionează Facebook Pixel şi cum sunt afişate anunţurile Facebook, vă rugăm consultaţi Politica de Confidenţialitate a Facebook: https://www.facebook.com/policy.Puteţi alege ca Facebook Pixel să nu colecteze şi să nu folosească informaţiile dvs. pentru a afişa anunţuri Facebook. Pentru a configura ce tipuri de anunţuri afişează Facebook, puteţi accesa pagina oferită de Facebook şi puteţi urma instrucţiunile cu privire la setările pentru anunţurile pe bază de utilizare: https://www.facebook.com/settings?tab=ads. Setările sunt independente de platformă, ceea ce înseamnă că se aplică tuturor dispozitivelor, cum ar fi computerele sau dispozitivele mobile. Puteţi refuza utilizarea de module cookie de urmărire şi pentru scopuri promoţionale vizitând pagina opt-out a Network Advertising Initiative la adresa http://optout.networkadvertising.org, sau vizitând website-ul US la adresa http://www.aboutads.info/choices sau cel european la adresa http://www.youronlinechoices.com/uk/your-ad-choices/. 

7.      TRANSFERUL DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Putem transfera Datele cu Caracter Personal, în măsura în care acest lucru este necesar, următoarelor categorii de destinatari: [furnizori de servicii IT, furnizori de servicii de plată, furnizori de servicii de curierat, furnizori de servicii de contabilitate, furnizori de servicii de marketing, autorități ale statului].

Acești destinatari pot fi situați în Uniunea Europeana și/sau în Spațiul Economic European, precum și în afara acestora, inclusiv în țări care nu sunt recunoscute ca asigurând un nivel adecvat de protecție, caz în care transferul Datelor cu Caracter Personal se efectuează doar dacă există garanții adecvate, în conformitate cu legea aplicabilă (precum clauzele contractuale standard emise de Comisia Europeană). Puteți solicita o listă de destinatari din țări terțe, precum și o copie a dispozițiilor convenite care asigură un nivel adecvat de protecție a Datelor cu Caracter Personal.

8.      SECURITATEA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Securitatea Datelor dumneavoastră cu Caracter Personal este importantă pentru noi. Prin urmare, Datele dumneavoastră cu Caracter Personal vor fi prelucrate prin aplicarea unor măsuri tehnice și organizatorice rezonabile pentru a le proteja, precum limitarea accesului la Datele cu Caracter Personal, criptarea sau anonimizarea Datelor cu Caracter Personal, stocarea pe medii securizate. Cu toate acestea, în ciuda eforturilor depuse, nu putem garanta întotdeauna eficiența măsurilor de securitate implementate, și prin urmare, nu putem garanta în orice moment securitatea Datele cu Caracter Personal.

9.      DREPTURILE PRIVIND PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Dreptul de acces: Aveți dreptul de a obține confirmarea de la noi că Datele dumneavoastră cu Caracter Personal sunt prelucrate de noi, precum și informații privind specificul prelucrării precum: scopul, categoriile de Date cu Caracter Personal prelucrate, destinatarii acestora, perioada pentru care sunt păstrate, sursa acestora, dacă le transferăm în străinătate și cum le protejăm, drepturilor dumneavoastră, dreptul de a depune o plângere în fața autorității de supraveghere.

Dreptul la rectificare: Aveți posibilitatea de a solicita rectificarea Datelor dumneavoastră cu Caracter Personal, cu condiția să fie respectate cerințele legale aplicabile. În eventualitatea unor erori, după notificare, vom corecta imediat Datele dumneavoastră cu Caracter Personal.

Dreptul la ștergere: În anumite cazuri, aveți posibilitatea de a solicita ștergerea Datelor cu Caracter Personal, precum atunci când: (i) acestea nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care le-am colectat și le-am prelucrat; (ii) ați retras consimțământul pentru prelucrarea Datelor cu Caracter Personal și noi nu mai putem prelucra Datele cu Caracter Personal în baza altor temeiuri legale; (iii) Datele cu Caracter Personal sunt prelucrate contrar legii; (iv) dați curs unui drept legal de a vă opune. Nu avem obligația de a ne conforma solicitării dumneavoastră de ștergere în cazul în care prelucrarea Datelor cu Caracter Personal este necesară pentru respectarea unei obligații legale, sau pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanță. De asemenea, există și alte circumstanțe în care nu suntem obligați să respectăm această solicitarea de ștergere a Datelor cu Caracter Personal.

Restricționarea prelucrării: Puteți solicita să restricționăm prelucrarea Datelor dumneavoastră cu Caracter Personal în următoarele situații: (i) în cazul în care contestați corectitudinea Datelor cu Caracter Personal, pentru o perioadă care ne permite să verificăm exactitatea Datelor cu Caracter Personal în cauză; (ii) în cazul în care prelucrarea este ilegală, și vă opuneți ștergerii Datelor cu Caracter Personal, solicitând în schimb restricționarea utilizării lor; (iii) în cazul în care nu mai avem nevoie de Datele cu Caracter Personal în scopul prelucrării, dar ni le solicitați pentru o acțiune în instanță; (iv) în cazul în care v-ați opus prelucrării, pentru intervalul de timp în care se verifică dacă drepturile noastre legitime ca operator prevalează asupra celor ale persoanei vizate. Putem continua să folosim Datele cu Caracter Personal în urma unei solicitări de restricționare, în cazul în care: (i) avem consimțământul dumneavoastră; (ii) pentru a constata, exercita sau asigura apărarea unui drept în instanță; sau (iii) pentru a proteja drepturile unei alte altei persoane fizice sau juridice.

Dreptul la portabilitatea datelor: În măsura în care Datele cu Caracter Personal sunt prelucrate în baza consimțământului dumneavoastră sau pentru executarea contractului și prelucrarea se face prin mijloace automate, aveți dreptul ca Datele dumneavoastră cu Caracter Personal să vă fie furnizate într-un format structurat, utilizat în mod curent și care poate fi citit automat și aveți dreptul de a transmite aceste Date cu Caracter Personal altui operator. Acest drept nu afectează în mod negativ drepturile și libertățile celorlalți.

Dreptul la opoziție: În anumite situații, precum atunci când prelucrăm Datele dumneavoastră cu Caracter Personal pe baza unui interes legitim, aveți dreptul de a vă opune prelucrării Datelor dumneavoastră cu Caracter Personal de către noi. În caz de opoziție nejustificată, S.C. Top Defender S.R.L. este îndreptățită să prelucreze în continuare Datele cu Caracter Personal. De asemenea, vă puteți opune la prelucrarea Datelor dumneavoastră cu Caracter Personal în scopul trimiterii de mesaje comerciale.

Revocarea consimțământului: În măsura în care prelucrăm Datele dumneavoastră cu Caracter Personal în temeiul consimțământului dumneavoastră, puteți revoca oricând consimțământul, fără a afecta legalitatea prelucrării bazate pe consimțământ înainte de retragerea acestuia.

Procesul decizional individual automatizat: Aveți dreptul de a nu fi supus unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automată, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice în privința dumneavoastră sau vă afectează în mod similar într-o măsură semnificativă. Acest drept nu este aplicabil în cazul în care decizia: (i) este necesară pentru încheierea sau executarea unui contract între dumneavoastră și noi; (ii) este autorizată de lege care prevede și garanții adecvate pentru drepturile și libertățile dumneavoastră; (iii) are la bază consimțământul dumneavoastră explicit.

Dreptul de a vă adresa autorității de supraveghere: Aveți dreptul de a depune o plângere înaintea Autorității Naționale pentru Supravegherea Prelucrării Datelor cu Caracter Personal („ANSPDCP”) în legătură cu orice încălcare a drepturilor dumneavoastră privind prelucrarea Datelor dumneavoastră cu Caracter Personal. Datele de contact ale ANSPDCP sunt: B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod poștal 010336 București, Romania; e-mail: anspdcp@dataprotection.ro.

Pentru exercitarea drepturilor menționate mai sus, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail: office@topdefender.ro.

10.  CONTACT

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la această Politică sau la implementarea acesteia, ne puteți contacta la adresa de email: office@topdefender.ro.

Vă mulţumim pentru răbdarea de a parcurge Politica noastră de confidenţialitate. Prin înregistrarea datelor Dvs. personale pe site-ul nostru web, vă exprimaţi acordul ca acestea să fie colectate şi prelucrate de operatorul TOP DEFENDER  în condiţiile menţionate în prezentul document şi în conformitate cu prevederile GDPR şi a legislaţiei aplicabile în vigoare.

 

Product added to wishlist
Product added to compare.

iqitcookielaw - module, put here your own cookie law text